NAŠA ZGODBA

DRUŽINSKO PODJETJE
S TRADICIJO

DRUŽINSKO PODJETJE
S TRADICIJO

Na trgu že od leta ’99!

NAŠA ZGODBA

Podjetje PROIZVODNJA BERT, Bernhard Pušnik s.p. je bilo ustanovljeno 13.1.1999. Do leta 2006 smo vodili komercialne posle v kovinsko predelovalni industriji med Slovenijo in Avstrijo.

Do leta 2006 je podjetje ves čas delovalo v najetih prostorih in se večkrat preselilo. V letu 2006 smo najeli proizvodne prostore na naslovu Sp. Vižinga 68 v občini Radlje ob Dravi in se specializirali za razrez kovin za avtomobilsko industrijo.

V letih 2011–2018 smo največ vlagali v nakup opreme, tj. računalniško vodenih strojev za specialne in zahtevne razreze kovinskih cevi. Glavna dejavnost podjetja je izvajanje storitev razreza, oblikovanih v dveh programih (mehanska obdelava kovin in visokotehnološki razrez kovin), ki se ločita po zahtevnosti in ceni.

Od 15. 7. 2019 dalje poslujemo v lastnih prostorih, saj smo jih odkupili od prejšnjega najemodajalca. Ta jih je imel pred tem v najemu od leta 2016 – takrat kot prvi najemnik v povsem novi proizvodni hali.

Naši izdelki so del pogona, ki potujejo preko naših odjemalcev in se vgrajujejo v avtomobile priznanih blagovnih znamk kot so Toyota, VW, BMW in Mercedes.

Od ustanovitve dalje podjetje zaznava konstantno rast, prav tako pa se povečujejo zahtevnejša naročila. V zadnjih letih smo našli in razvili trg, naši zaposleni obvladujejo tehnološki proces in ostale storitve na najvišjem nivoju, zaradi česar je podjetje prepoznano kot odličen poslovni partner z pa dobrim imidžem..

REFERENCE

Naši ugledni kupci, ki imajo v naše podjetje veliko zaupanje, in z našim odnosom ter potrjevanjem dosežene kakovosti in zanesljivosti dobav lahko pohvalimo, in dobivamo njihova priporočila.

NAŠE PREDNOSTI

Podjetje se stalno prilagaja zahtevam trga, nenehno proučujemo potrebe kupcev in jih »pretvarjamo« v priložnosti. V proučevanje zahtev odjemalcev vlagamo veliko časa in sredstev, da se lahko pravočasno pripravimo in izpolnimo njihova pričakovanja.
Swiper demo
Dobri partnerski odnosi

Odprta komunikacija, dostopnost, prilagodljivost, obojestranska korist in merljivi rezultat so tisti elementi, ki zagotavljajo dobre partnerske odnose in vzajemni uspeh.

Strokovnost

Strokovnost pri delu je bistvenega pomena za kvaliteto produktov in storitev. Naši zaposleni v svoje delo vključujejo vse svoje pridobljeno znanje in izkušnje ter se optimalno potrudijo za najboljši rezultat.

Natančnost

Natančnost hodi z roko v roki s strokovnostjo. Pri izvedbi svojega dela smo natančni na vseh področjih, saj se zavedamo, da so naši proizvodi le člen v večji verigi, zato morajo biti, da izpolnijo svojo nalogo, izdelani z največjo natančnostjo.

Ažurnost

Skrbimo za ažurnost vseh podatkov naših naročnikov in procesov dela. Redno se seznanjamo in izobražujemo glede novih materialov in postopkov obdelave, saj moramo in želimo slediti trendom in biti na trgu pred konkurenco.